Rosa van Veen – Oprichter en procesbegeleider bij O2C

Rosa heeft een diepe missie en visie op Paardencoachend Nederland en voelt samen met haar team de taak deze unieke werksoort naar een hoger plan te tillen. Zij is zakelijk, eerlijk, duidelijk en intuïtief. Als je met haar in contact komt kun je diepgang, eerlijkheid, vertrouwen en zelfreflectie verwachten. Zij heeft zich verdiept in verschillende disciplines binnen de paardenhouderij, van fokkerij, tot dressuurmatige wedstrijdruiter, instructrice tot paardencoach. Daarnaast heeft ze een ruime bestuurlijke en leidinggevende ervaring vanuit de zorg en het bedrijfsleven. Kenmerkend aan Rosa is, dat zij altijd openstaat voor ontwikkeling en ondernemerschap. Rosa haalt graag het allerbeste uit haar medemensen en gelooft dat er altijd een mogelijkheid is als je iets echt heel graag wilt.

Rebecca Huygens – Hoofdtrainer, intakemedewerker en coördinator bijscholingen bij O2C

Rebecca weet mensen vanuit rust en vertrouwen te benaderen. Rebecca is zeer bekwaam in het werken met mensen en paarden en heeft het vermogen om mensen direct te begrijpen. De wens van de cursist staat bij Rebecca altijd voorop. Als je bij Rebecca de opleiding geniet zet deze reis jou aan tot nadenken. Als trainer is zij rustig en bekwaam en weet ze mensen tot hun eigen innerlijk te doen leiden. Zij geeft mensen veel vrijheid en ruimte en daardoor komen mensen makkelijk tot zichzelf. Het nodigt hen uit naar zichzelf en waarde van de opleiding te kijken. Rebecca is zeer ervaren in het werken met paarden en als Paardencoach. Zo is zij werkzaam (geweest) binnen de sector van sportruiter tot gediplomeerde Paardencoach. Rebecca heeft meerdere Paardencoach opleidingen en trainersscholingen genoten en weet goed wat zij doet en waar de opleiding binnen O2C voor staat. Daarnaast is zij ook gespecialiseerd als kindercoach en als pedagoog binnen de pedagogische sector. Rebecca begeleid naast de opleiding tot Paardencoach ook het verdiepingsjaar van de Paardencoach en de opleiding driedaagse Paardencoaching voor kinderen en pubers.

Henka Rooze – Hoofdtrainer bij O2C

Henka werkt als docent en Paardencoach aan de hippische opleiding in Dronten. Zij is gericht op de inhoud en de kern bij mensen en uitermate deskundig in het signaleren van communicatieve interactie tussen mens en paard. Mensen voelen zich prettig bij Henka. Henka is oprecht geïnteresseerd in mensen en zeer vakbekwaam in haar handelen als trainer van Paardencoaches in spe. Zij weet mensen “uit het hoofd” in het “hart” te laten voortbewegen. Henka is liefdevol en eerlijk tegelijk, bij Henka weet je precies waar je aan toe bent. Henka ziet echt wat iemand nodig heeft en heeft een ongekende energie in het vooruit helpen van haar medemens! Tevens weet zij heel veel van en over paarden en zijn we als opleider echt gezegend met deze parel vanwege haar agrarische kijk op en achtergrond vanuit de paardensector.

Rolf Scheerder – Hoofdtrainer bij O2C

Rolf heeft een achtergrond vanuit het bedrijfsleven. Hij is gericht op talenten, ambities en innerlijke drijfveren van mensen. Rolf werkt met diverse wetenschappelijk onderbouwde interventies en is een “meester” in het luisteren en begrijpen van mensen. Ongekend wat een energie Rolf in zijn trainingsgroepen stopt! Rolf heeft vanuit vroeger veel ervaring met paarden, ook heeft hij veel van zijn broer meegekregen, wie als hoefsmid een onderneming leidde. Rolf heeft jarenlang ervaring als trainer en geeft naast zijn trainerschap bij O2C regelmatig coachingsessies met paarden aan mensen in het bedrijfsleven. Door zijn ruime ervaring weet hij een ontzettend goede vertaling te maken tussen de praktijk en theorie in het coachen met paarden. Stel je jezelf open? Dan kun je ontzettend veel van Rolf leren in het beroep tot Paardencoach!

Jolanda van Veen – Examinator bij O2C

Jolanda is werkzaam in het onderwijs en is werkzaam binnen haar eigen praktijk als Paardencoach. Daarnaast verstevigt zij het opleidingscentrum als examinator. Zij weet mensen tijdens het examen warmte en vertrouwen te bieden waardoor zij zichzelf als beginnend professional van hun beste kant laten zien. Jolanda is een langere periode werkzaam geweest als trainer binnen O2C en richt zich nu meer op het eindproces van onze professionals. Jolanda is warm, zorgzaam en werkt recht vanuit haar hart. Bij Jolanda krijg je meteen een goed gevoel.

Lian Kingma – Procesbegeleider en vertrouwenspersoon O2C

Lian heeft meerdere paardencoachopleidingen genoten en heeft een ruime ervaring in het coachen en begeleiden van mensen. Lian geeft in haar dagelijkse praktijk yogalessen en certificeerd mensen vanuit het “deugdenproject”. Meer daarover kan op aanvraag worden weergegeven. Lian is rustig, warm en vriendelijk. Zij weet zich hard te maken voor het welzijn van paarden en de grondhouding van coaches. Lopen mensen in de opleiding tegen bepaalde thema’s aan? Dan geeft Lian op een warme manier begeleiding en vertrouwen tijdens haar verdiepende dagen. Ook is het mogelijk om bij Lian, in samenspraak met jouw hoofdtrainer en de opleider, een specifiek persoonlijk ontwikkel traject of re-integratie traject te volgen. Lian is echt een steun en warme baken voor mensen, mensen volgen haar graag. Lian is gezegend met een natuurlijk leiderschap wat zij om zich heen heeft. Paarden en mensen haken graag bij Lian aan. Wij zijn dankbaar dat wij met Lian mogen samenwerken en op deze manier vertrouwen aan cursisten mogen bieden als zij dit beetje ‘extra’ nodig hebben. Op deze manier kunnen wij het beste halen uit onze cursisten binnen het opleidingscentrum om hen van dienst te zijn in hun reis tot vakbekwaam professional.

Mirjam de Jong – assistent manager, websitedeskundige & social assistent

Wij werken heel graag met Mirjam. Mirjam houd ten alle tijden het hoofd koel. Is eerlijk, puur en weet op een prettige manier te adviseren. Wij zijn heel blij met haar inzet en ondernemende kwaliteiten. We werken nog niet heel lang met ons samen, maar in korte periode hebben we IT technisch veel meegemaakt en in korte tijd zo intensief en prettig samen kunnen werken voelt enorm goed. Mirjam voelt zowel het bedrijf als de personen goed aan. Dat koesteren wij dan ook. Heb je zelf vragen over jouw online marketing, of wil je een (vernieuwde) website?,  kijk gerust even rond op Mirjam haar website en wie weet kan zij jou ook verder helpen.

Haar website is: www.doormir.nl