fbpx

Hoe werkt het coachcentrum?

Er zijn veel Paardencoaches te vinden in Nederland. Hoe weet je nu of iemand een ‘professional’ is en goed is opgeleid? Een goede Paardencoach opleiding is te herkennen aan een accreditatie of keurmerk en een duidelijke toetsing op haar cursisten. Daarnaast is paardencoaching geen methodiek op zichzelf. Daarom moet een goede Paardencoach voorzien zijn van een resultaatgerichte coachtechniek. De Paardencoach moet immers de sessie emotioneel en fysiek veilig kunnen leiden.

Binnen ons coachcentrum vind je Paardencoaches voorzien van de juiste expertise op het gebied van coachen met paarden. Ons coachcentrum biedt een overzicht van de allerbeste opgeleide Paardencoaches in Nederland.

Onze Paardencoaches zijn professioneel opgeleide Paardencoaches en voorzien van wetenschappelijk onderbouwde gespreksvaardigheden. Al onze coaches kennen de basis van de motiverende gespreksvoering. Motiverende Gespreksvoering helpt je om resultaatgericht tot positieve gedragsveranderingen te komen. Als onze Paardencoaches hebben een door ons geldig gekeurd MGV certificaat en/of Paardencoachdiploma op zak.

Het werkt heel eenvoudig, je zoekt een Paardencoach via een van de profielen bij jou in de gewenste regio uit aan de hand van jouw voorkeur en coachvraag. Als de coach je aanspreekt klik je op het profiel om te kijken wat hij of zij voor jou kan betekenen. Voelt het goed? Boek dan direct bij de Paardencoach via het formulier een coachsessie! We wensen je heel veel plezier toe.

Wil je een recensie achterlaten over jouw coaching bij de coach van O2C? Klik dan hier en laat jouw recensie achter, we zullen deze op de website plaatsen.

Meer weten over hoe het coachcentrum werkt? vul dan onderstaand formulier in