Kwaliteitskeurmerken

Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

Open2Contact heeft kwaliteit hoog in het vaandel en is daarom voorzien van het keurmerk bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Het keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder. Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Zo werkt Open2Contact volgens de gedragscode en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Deze kunt u terugvinden op de website van het NRTO: https://www.nrto.nl/partnerorganisaties/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes/

O2C heeft voor het volgen van de NRTO richtlijnen gekozen omdat O2C zich evenals de NRTO richt op kwaliteit. O2C stelt zich dan ook dienstbaar en kwalitatief verantwoord op door de NRTO richtlijnen te volgen. Dankzij de NRTO is O2C bewust bezig met haar opleidingscentrum, waar haar klanten de vruchten van kunnen plukken.