fbpx

Leadership Discovery

Een nieuwe methodiek voor zakelijk geïnspireerde paardencoaches en ondernemers

Om jouw onderneming succesvol te leiden moet je krachtig en sterk staan. Krachtig en sterk staan werkt alleen als je dat ook echt bent.

Jouw houding moet in lijn zijn met jouw denken en voelen. In deze scan gaan wij vooral kijken waar van nature jouw krachten liggen. We gaan kijken welke kleuren jij in huis hebt en aan de hand van onze Leadership Discovery krijg jij een scan mee naar huis.

Met de Leadership Discovery gaan we aan de slag om jouw kernvaardigheden dieper te ontdekken. We doen dit in samenwerking met het paard en richten ons met name op jouw non-verbale interactie met het paard. We gaan voornamelijk fysiek aan de slag.

Na Leadership discovery weet jij welke leiderschapsvaardigheden jij in je hebt en hoe jij jouw bedrijf sturing kunt geven.

Tevens leer je op een geheel nieuwe wijze het paard in te zetten, je gaat een nieuwe ervaring beleven. Je gaat met een totaal verfrissende blik ten aanzien van de inzet van het paard naar huis.

Programma

Kennismaken

Leadership Discovery Kleurentest

Organisatie beweging

Lunch

Leadership with Horses

Uitkomst scan

Enkele dagen na de leadership discovery ontvang je jouw persoonlijke rapportage.

Wat heb je nodig?

Zorg dat je stevige schoenen draagt voor de training. Daarnaast heb je leren handschoenen nodig of handschoenen met een antislip laag en een leadrope. Wij hebben leadropes die je kunt gebruiken. Als je liever een eigen leadrope wilt hebben, dan kun je die mee bestellen bij je aanmelding.

Ook als je geen geschikte handschoenen hebt dan kun je die bij ons bestellen in jouw maat.

Open2contact

Leadership Discovery Pakket

Na deelname aan de cursus is het mogelijk om het Leadership Discovery materiaal te bestellen, zodat je er zelf ook mee kunt gaan werken.

Vraag hier jouw persoonlijke Leadership Discovery scan aan

Aanmelden Leadership Discovery

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.