Training

Motiverende Gespreksvoering voor Paardencoaches

Leuk dat je meer wilt weten over onze training Motiverende Gespreksvoering. Als je het nog niet kent ben je vast benieuwd wat je er als Paardencoach mee zou kunnen!

Motiverende Gespreksvoering biedt ontzettend veel mogelijkheden en het mooiste: je gaat er nog beter en verfijnder door communiceren. Een techniek welke jouw coachee niet alleen verder brengt, maar voor de rest van jouw leven gaat meenemen! Geweldig om jezelf in te verdiepen dus!

Nu tijdens de Corona-crisis begrijpen we dat investeren in jouzelf leuk maar tegelijkertijd ook spannend kan zijn. Echter begrijpen wij ook dat je jezelf verder wilt ontwikkelen. Daarom hebben we hier prijstechnisch rekening mee gehouden.
We bieden jou onze feestdagenkorting aan en willen jou “belonen” vanwege het feit dat jij investeert in jouzelf als professional.

Praktische informatie

Data: in overleg

Locatie: Meppel & Den Dolder

Tijden: 09.00 uur tot 16.00 uur

De training bestaat uit zowel praktijk als online lessen via de e-learning, 1 privé coaching door de trainer (op afstand) en 1 privé coaching met paarden, contacturen met de trainer en een certificaat.

 

Meedoen met de training MGV en MGV coach worden?

Meld je dan hieronder aan
Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.