fbpx
Paardencoach

Mireille van Damme – Mineur

Graag stel ik mij voor:
Ik ben Mireille van Damme-Mineur en mijn locatie ligt in t landelijk gebied van Elburg. Al jong was ik verknocht aan paarden. Ze hebben altijd een zeer belangrijke rol in mijn leven gespeeld en zijn niet weg te denken uit mijn leven. Als hoog gevoelig meisje al kon ik altijd bij ze terecht en gaven ze mij een geweldig fijn gevoel doordat we elkaar begrepen en we elkaar in waarde lieten.

Er zat altijd ook een hele gedrevenheid in mij om te ontwikkelen en te presteren. Voor mij, naast mijn hoog gevoeligheid, toen erg lastig om mee om te gaan, maar sinds ik een aantal jaren geleden met paardencoaching in aanraking ben gekomen, zijn deze twee eigenschappen juist mijn kracht gebleken.

Ik kan nu als paardencoach door mijn hoog gevoeligheid in combinatie met mijn ondernemerschap juist meer voor een ander betekenen dan ik ooit had gedacht. Een geweldig gevoel om iemand verder te kunnen helpen bij zijn/haar ontwikkeling, dat gun ik iedereen.

Mivadami
Sinds 2019 ben ik de trotse eigenaresse van Mivadami. In Elburg ben ik een pensionstal gestart met alle faciliteiten, tevens mijn coachlocatie. Het is een hele fijne warme locatie aan de rand van het knusse historische stadje Elburg. Ik heb de beschikking over veel verschillende paarden om mee te coachen, een gezellige verwarmde kantine en de mogelijkheid om zowel buiten als binnen te coachen.

Coachen met paarden
Naarmate ik verder ontdekte welke rol paarden, naast het zijn van een vriend, hobby en sport, nog meer konden vervullen in het leven en de ontwikkeling van mensen, raakte ik steeds gepassioneerder hierover. Paarden leven in kuddes en kennen geen andere taal dan lichaamstaal, dus ‘ze verstaan ook ons mensen’. Zij nemen ons puur en geheel belangeloos op in hun groep om zo een veilige kudde te vormen. Dat is een bijzondere groothartige eigenschap waarmee ik juist jou verder kan helpen. Ik vertaal het naar de dagelijkse realiteit en laat jou dit unieke proces en de inzichten ervaren en help jou vervolgens concrete handvatten te vinden om (verder) aan de slag te kunnen.

Wat kan ik betekenen voor jou/jullie?
Ik ben ook werkzaam bij een Hogeschool als docente Hippische Bedrijfskunde, waar ik veel studenten individueel en in groepen begeleid en verschillende onderdelen coördineer. Voorheen heb ik ook jaren in het bedrijfsleven gewerkt als projectmanager, waardoor ik de expertise heb om de grote lijnen goed te overzien en jou in jouw ontwikkeling stapje voor stapje vooruit te begeleiden. Daarnaast zorgt de zuivere manier van de motiverende gesprekstechniek ervoor dat het heel dichtbij jou blijft en de diepere laag raakt.

Het fijne van coachen met paarden op onze sfeervolle landelijke locatie zorgt ervoor dat je echt even uit je reguliere omgeving stapt. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, begeleid je door het proces en zorg dat ik tot de kern kom en help je een stap(je) verder richting jouw wens/doel/streven, afhankelijk van jouw proces. In mijn coaching ben ik meelevend, eerlijk en doortastend.

Coaching geef ik aan individuen, maar geef ik ook aan groepen. Grotere groepen organiseer ik samen met een collega paardencoach. Wij kunnen ook teamdagen organiseren, waarbij bijvoorbeeld vraagstukken zoals teamwork, doelen behalen, groepsdynamica, etc aan bod komen. Daarnaast kunnen we ook geheel verzorgde, op maat gemaakte, teamdagen verzorgen met uiteenlopende activiteiten, uiteraard naast het coachen met de paarden die dag.

Ben jij er klaar voor om te ontwikkelen?
Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van bovenstaand stuk? Heb jij ook zo’n onbestemd gevoeld dat je graag wil veranderen? Of wil je het gewoon een keer ervaren of het wat voor jou is?

Neem dan contact met mij op:
Mireille van Damme-Mineur
info@mivadami.nl
www.mivadami.nl
06-2855 7967

Sessie boeken met Mireille?

Bel 06-2855 7967 of vul onderstaand formulier in

Privécoaching

aanmeldformulier