Netwerkclub O2C

Open2Contact vind het belangrijk dat werkvelddeskundigen en geïnteresseerden deskundigheid met elkaar kunnen delen. Wij doen ons best om met regelmaat leuke en inspirerende gastsprekers te laten komen. Iedereen die een opleiding of bijscholing binnen Open2Contact volgt, of heeft gevolgd is welkom!

Bij de ‘open-inloop’ avonden zijn mensen afkomstig vanuit andere opleidingen, of belangstellenden op het gebied van Paardencoaching ook van harte welkom! Dit staat dan duidelijk bij het evenement vermeld.

Jaarlijks zullen wij 4-6 evenementen laten plaatsvinden waar O2C leden gratis (afgezien van kleine donatie consumptie of donatie aan de prinses maxima manege voor gebruik ruimte) welkom zijn. Tijdens de open-inloopavonden mag je ook belangstellenden, vrienden of familie meenemen. Tijdens de avonden staan persoonlijke en zakelijke groei voorop, dus zullen we onder andere kennisdelen, ervaringen delen en is er ruimte voor ontspanning en opdoen van contacten. Lekker laagdrempelig en vooral gezellig. De avonden zijn niet gericht op verkoop maar informatie over scholing of werkveld vragen kunnen gedeeld worden. Verder als men O2C lid is krijgt men automatisch een flinke korting op alle scholingen.

Reünie jaargroepen 2018

25 oktober 2019 @ 19:00 - 20:30

Aanmelden