fbpx

Privé coaching
bij de paarden

Aanmelden voor een sessieZelf een coach kiezen
Open2Contact

Paardencoaching

Ervaar de meerwaarde van het paard en de toepassing van de erkende techniek Motiverende Gespreksvoering

Een bijzondere ervaring. Ervaar de meerwaarde van het paard en de toepassing van de erkende techniek Motiverende Gespreksvoering. Na de coaching weet jij welke stappen jij richting jouw grotere doel gaat nemen! Je wordt bevraagt en daarmee losgemaakt van oude patronen en valse overtuigingen, er wordt gekeken naar en gereflecteerd op de dingen waar jij goed in bent en waar jouw talenten liggen. Kortom met een boost en concrete tools ga jij weer naar huis.

Wil jij dit een keer beleven bij een van onze paardencoaches? Wij werken met een landelijk team.

 

Reacties van mensen die eerder bij ons gecoacht zijn:

“Een bijzondere ervaring en helemaal niet zo zweverig als dat ik van te voren dacht. Ik krijg zin en energie om stappen te zetten, ik voel me uitgedaagd en heb het idee dat het paard me liet zien wat ik wel en wat ik niet wil. Diep van binnen had ik dit gevoel ook al” 

Sheila

“De kennis en het reflectief luisterende vermogen van mijn coach gaven mij het inzicht en de ruimte om verder na te denken over wat ik precies wil. Het paard was aanwezig en dat vond ik erg prettig. Paard en coach voelde als een goed op elkaar ingespeeld duo en daardoor kon ik open naar mezelf kijken” 

Patrick

“Wat mijn wensen zijn en waar ik naar toe wil? Ik had niet gedacht hier ooit een antwoord op te kunnen geven. Ik weet het nu; Ik wil positiever de toekomst tegemoet gaan, het oude achter mij laten en ik wil verhuizen en voor die baan gaan waar ik al langer van droom. Wat houd je tegen? Dat was de centrale vraag tijdens de coaching. Mijn eigen wisselende gedachten bleken mij tegen te houden. Dat is nogal een ontdekking wat er tijdens een coaching uitkomt. Iets waardevollers ontdekken kan bijna niet. Ik kan deze vorm van coaching iedereen aanraden. Een lief groot paard waarmee je leuke oefeningen mag doen, om er via de coach achter te komen waar je innerlijke drijfveren uit bestaan en ontdekken wat jou voortbeweegt. Bedankt Open2Contact!”

Dorien

Op de foto is een van de paardencoaches in spe te zien, zij volgt de opleiding tot professionele paardencoach en is ontzettend gemotiveerd. De foto is gemaakt tijdens een zeer warme dag. Op de foto is goed te zien dat zij contact maakt met het paard

Praktische informatie

Data in overleg met de coach

Locatie: We hebben locaties in heel Nederland. We stemmen samen af waar de coaching plaats vindt.

Tijd: Een privécoaching duurt 1 tot 1,5 uur

Kosten:  150,- exclusief BTW per sessie

Praktisch: Trek dichte schoenen aan voor de veiligheid en kleed je naar het weer. De sessies vinden buiten regelmatig plaats.

platform voor coaches

Ben jij zelf paardencoach?

 

De vraag naar coaching met paarden neemt toe. Het wordt steeds meer bekend hoe waardevol coaching met paarden is voor mensen en het oplossen van diverse problematieken en/of (bedrijfs)vraagstukken.

Open2Contact heeft haar eigen platform voor erkende paardencoaches. Wil jij jouw diensten aanbieden via ons? Meld je dan aanvoor ons coachingsplatform. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Privé coaching aanvragen?

Meld je dan hieronder aan