fbpx

Werken als paardencoach bij het coachcentrum

Ben jij elders opgeleid tot professionele Paardencoach maar wil jij werken voor het Paardencoachcentrum van O2C? Of wil je graag Paardencoach worden en met ons komen werken? Dat kan!

Onze voorwaarden zijn dat wij een ‘match’ met elkaar ervaren, jij in het bezit bent van een scholing of jaaropleiding bij O2C zodat wij jou kunnen aanbieden bij onze zorgafnemers. Heb je nog geen opleiding genoten kijk dan onder ons kopje jaaropleiding tot Paardencoach https://www.open2contact.com/opleiding/

Heb je al wel een opleiding tot Paardencoach en ben je in de basis gediplomeerd of gecertificeerd Paardencoach en heb je deze niet bij ons behaald? Dan is onze voorwaarde dat je een aanvullend Motiverende Gespreksvoeringcertificaat bij ons behaald. Zo kunnen wij onze zorgafnemers en ons netwerk garanderen van een kwalitatieve verantwoorde Paardencoach welke met ons en onze coachees matcht.

Als je bij ons opgeleid bent en in het bezit bent van een diploma, deze in minder dan een jaar geleden hebt behaald, dan kun je meteen aanvraag doen om op het platform te komen! Omdat we ons als opleider verder gespecialiseerd hebben en omdat je MGV jaarlijks moet bijhouden om jouw kennis op pijl te houden vragen wij jou een bijscholing te volgen om in aanmerking te komen voor het platform van het coachcentrum.

Om op het platform aanwezig te blijven zul je dan ook jaarlijkse bijscholing moeten onderhouden zodat je jouw kennisniveau als coach goed op peil houdt! Dit is de manier om jouw aan te bieden in ons netwerk: Goede jaarlijkse scholing en de juiste match met ons coachcentrum staan voorop.

Je krijgt stevige online zichtbaarheid via onze website, een eigen profiel, regelmatige verschijning in advertenties en campagnes en je mag zelf de klanten, die jou via ons boeken en weten te vinden, coachen en factureren. We werken samen met re-integratiebedrijven, bedrijven uit het bedrijfsleven, huisartsen en zorginstellingen. Hoe aantrekkelijker jouw profiel, hoe sneller jij klanten trekt via ons platform. We zullen er daarom een goed profiel van maken met duidelijke focus op één doelgroep. Tevens moeten jouw kwaliteiten goed zichtbaar zijn, daar helpen wij jou bij. We hebben zeer veel kennis en kunde in huis met een team van IT gespecialiseerde mensen om ons coachcentrum en dus jouw profiel zichtbaar te stellen.

Vergeet niet dat internet een enorm medium is om jezelf goed zichtbaar te stellen zodat coachees jou kunnen vinden. Veel Paardencoaches vinden marketing en klanten aantrekken lastig, ons team niet, daarom helpen wij jou met liefde.

Aanmeldformulier Coach centrum

Maak een keuze uit onderstaande mogelijkheden