fbpx
Open2Contact

Over ons

Open2Contact is dé opleider op het gebied van coaching met paarden in Nederland. Open2Contact leidt paardencoaches op die in staat zijn met een juiste combinatie van tools; hoofd en hart het paard als instrument voor de coachee in te zetten tot een positieve gedragsverandering.

Oprichtster

Rosa van Veen

Rosa heeft een diepe missie en visie op Paardencoachend Nederland en voelt samen met haar team de taak deze unieke werksoort naar een hoger plan te tillen.

Zij is zakelijk, eerlijk, duidelijk en intuïtief. Als je met haar in contact komt kun je diepgang, eerlijkheid, vertrouwen en zelfreflectie verwachten. Zij heeft zich verdiept in verschillende disciplines binnen de paardenhouderij, van fokkerij, tot dressuurmatige wedstrijdruiter, instructrice tot Paardencoach.

Daarnaast heeft ze een ruime bestuurlijke en leidinggevende ervaring vanuit de zorg en het bedrijfsleven. Kenmerkend aan Rosa is, dat zij altijd openstaat voor ontwikkeling en ondernemerschap. Rosa haalt graag het allerbeste uit haar medemensen en gelooft dat er altijd een mogelijkheid is als je iets echt heel graag wilt. 

Ben je cursist binnen ons centrum en loop je ergens mee, weet dat je altijd bij Rosa aan kunt kloppen.

open2contact

Trainers 

Rebecca Huygens – deeltijdopleider jaaropleidingen

Rebecca weet mensen vanuit rust en vertrouwen te benaderen. Rebecca is zeer bekwaam in het werken met mensen en paarden en heeft het vermogen om mensen direct te begrijpen. De wens van de cursist staat bij Rebecca altijd voorop. Als je bij Rebecca de opleiding geniet zet deze reis jou aan tot nadenken. Als trainer is zij rustig en bekwaam en weet ze mensen tot hun eigen innerlijk te doen leiden.

Zij geeft mensen veel vrijheid en ruimte en daardoor komen mensen makkelijk tot zichzelf. Het nodigt hen uit naar zichzelf en waarde van de opleiding te kijken. Rebecca is zeer ervaren in het werken met paarden en als Paardencoach. Zo is zij werkzaam (geweest) binnen de sector van sportruiter tot gediplomeerde Paardencoach. Rebecca heeft meerdere Paardencoach opleidingen en trainersscholingen genoten en weet goed wat zij doet en waar de opleiding binnen O2C voor staat. Daarnaast is zij ook gespecialiseerd als kindercoach en als pedagoog binnen de pedagogische sector.

Rebecca begeleid naast de opleiding tot Paardencoach ook het verdiepingsjaar van de Paardencoach en de opleiding driedaagse Paardencoaching voor kinderen en pubers.

Rolf Scheerder – kwaliteitsfunctionaris hoofdtrainer en deeltijdopleider jaaropleidingen

Rolf heeft een achtergrond vanuit het bedrijfsleven. Hij is gericht op talenten, ambities en innerlijke drijfveren van mensen. Rolf werkt met diverse wetenschappelijk onderbouwde interventies en is een “meester” in het luisteren en begrijpen van mensen. Ongekend wat een energie Rolf in zijn trainingsgroepen stopt!

Rolf heeft vanuit vroeger veel ervaring met paarden, ook heeft hij veel van zijn broer meegekregen, wie als hoefsmid een onderneming leidde. Rolf heeft jarenlang ervaring als trainer en geeft naast zijn trainerschap bij O2C regelmatig coachingsessies met paarden aan mensen in het bedrijfsleven. Door zijn ruime ervaring weet hij een ontzettend goede vertaling te maken tussen de praktijk en theorie in het coachen met paarden. Stel je jezelf open? Dan kun je ontzettend veel van Rolf leren in het beroep tot Paardencoach!

Jannette Eggers – hoofdtrainer en deeltijdopleider jaaropleiding Paardencoaches

Jannette is een warme en liefdevolle trainer. Zij heeft jarenlange ervaring in het management en onderwijsleven. Daarnaast heeft zij reeds meerdere paardencoachprofessionals opgeleid en geeft zij ook in haar eigen praktijk veel coachsessies. Jannette is een multifunctioneel talent! Zo kan zij mensen uit zowel het bedrijfsleven als de particuliere klant coachen en opleiden. Voor Jannette is ieder mens belangrijk en krijgt iedereen door haar dan ook een warme en deskundige begeleiding. In zowel coachessies als opleidingen. 

Danielle Meyboom – hoofdtrainer en deeltijdopleider jaaropleidingen

Danielle is een krachtige en sterke vrouw. Zij is in het dagelijkse leven een echte ondernemer en weet veel over paarden. Ze is een professional in grondwerken met paarden en legt veel uit over paardengedrag op haar eigen Youtubekanaal. Danielle weet tijdens de opleiding de juiste snaren te raken en is eerlijk en een echte vakbekwame trainer in wat zij doet. Zij heeft de mooie eigenschap dat zij zich zowel kwetsbaar als krachtig op kan stellen, als zij weet wat ze wil dan doet zij dit ook en neemt zij jou mee in al haar kennis en kunde die zij te bieden heeft

 

Debbie Rasing – hoofdtrainer en deeltijdopleider jaaropleidingen

Debbie is reeds bij ons afgestudeerd als paardencoach. Debbie is een dame met veel kracht, warme en positieve energie. Zij kan goed schakelen op verschillende niveau’s en is goed in het opmerken van details. Debbie zal als toekomstig trainer een goed gevoel voor behoeften van cursisten hebben en oog voor kwaliteit. We verwachten veel van haar als trainer en hebben zin om deze samenwerking verder uit te rollen.

Gabriëlle van Tilborg – hoofdtrainer en deeltijdopleider jaaropleidingen en kwaliteitsfunctionaris jaaropleiding paardencoaches

Gabrielle is ervaren, heeft humor en een scherp gevoel voor kwaliteit. Gabrielle geniet met volle teugen van het trainerschap en heeft hoofd, handen en haar hart op de juiste plek. Naast het trainerschap helpt zij ook mee aan de kwaliteit binnen ons opleidingscentrum. Ze checkt nauwkeurig op leerresultaten en ervaringen van onze cursisten binnen het centrum. We zijn blij met haar sprankelende energie en kunde te mogen samenwerken.

Suzanne Bos – co-trainer in opleiding

Suzanne is een ervaren paardencoach. Zij is gepassioneerd over werken met groepen en groepsdynamieken. Wij zijn blij om Suzanne te mogen ontvangen in ons team. We kijken uit naar onze toekomstige samenwerking met haar. Ze stapt met veel vertrouwen, energie en positieve kracht onze trainersopleiding binnen, we hebben volle vertrouwen in haar kunnen en kracht.

Lianne Sikkens co-trainer in opleiding

Lianne is zeer ervaren in het begeleiden van mensen met uiteenlopende problematieken en inzet van paarden. Daarnaast is zij reeds bij ons geslaagd als paardencoach en volgt zij momenteel de opleiding tot trainer bij ons Lianne is nuchter en zeer gedreven. Wij zijn verheugd dat zij met ons aan de slag wil binnen het opleidingscentrum.

Gabriëlle van Tilborg – trainer jaaropleiding paardencoaches

Keurmerken

Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

Open2Contact heeft kwaliteit hoog in het vaandel en is daarom voorzien van het keurmerk bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Het keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder. Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Zo werkt Open2Contact volgens de gedragscode en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Deze kunt u terugvinden op de website van het NRTO: https://www.nrto.nl/partnerorganisaties/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes/

O2C heeft voor het volgen van de NRTO richtlijnen gekozen omdat O2C zich evenals de NRTO richt op kwaliteit. O2C stelt zich dan ook dienstbaar en kwalitatief verantwoord op door de NRTO richtlijnen te volgen. Dankzij de NRTO is O2C bewust bezig met haar opleidingscentrum, waar haar klanten de vruchten van kunnen plukken.

Vereniging Paarden Coaching Nederland

Open2Contact is in bezit van het keurmerk bij de de branchevereniging voor Paardencoaches.

Het keurmerk leidt tot onder andere tot erkenning in de sector en een goed betaalbare bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor geslaagde paardencoachprofessionals. Een zaak om trots op te zijn en een component wat zeer onderscheidend is, vanwege de meetbare kwaliteit.

Lees de het laatste nieuws van V-PCN:

Open2Contact

Klanttevredenheidsonderzoek

Het klanttevredenheidsonderzoeksformat wordt de cliënt opgestuurd per e-mail na afronding van de cursus/opleiding/coaching.