fbpx
Paardencoach

Saskia van Baarsen

Ik ben Saskia van Baarsen en mijn woon en werkgebied liggen in het midden van het land. Al vele jaren werk ik als operationeel manager in zorg en onderwijs aan interim opdrachten, waarin mijn focus ligt op het optimaliseren van werkprocessen en het functioneren van teams. Vanuit mijn leidinggevende rollen vond ik het belangrijk om op coachende wijze een team te kunnen ondersteunen.

Daarom ben ik mij middels training en opleiding gaan verdiepen in (online) coaching en uiteindelijk door mijn liefde voor paarden ook in de paardencoaching. Dit doe ik met veel plezier.

De inzet van paarden
Het mooie aan paarden is dat zij zonder oordeel uiterst eerlijke feedback aan ons teruggeven. Ze laten ons op een ervaringsgerichte manier leren en ontdekken wat we op dat moment te ontdekken hebben. Hierin ondersteun ik je graag op een zachte maar ook prikkelende manier, zodat jij jouw antwoorden ontdekt.

Waarvoor wil je bij mij zijn?
Dat is uiteraard niet in de allereerste plaats aan mij, maar aan jou. Ik kan je wel vertellen waar ik goed in ben. Door mijn eigen sensitiviteit kan ik je goed begeleiden en coachen in vraagstukken die gekoppeld zijn aan thema’s als hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en mindset. Daarnaast coach ik je graag als je vanuit een managementrol of ondernemersrol zoekende bent naar jouw persoonlijke leiderschap.

In de ring, online of allebei?
Mijn coachaanbod is divers. Ik richt me op coaching één op één met de paarden, coachings voor teams, maar ook online coaching behoort tot mijn aanbod. Het fijne hiervan is dat we een paardencoachsessie op een later moment kracht kunnen bijzetten en het veranderproces op gang houden. Ook losse sessies behoren tot de mogelijkheden. Het is waar jij behoefte aan hebt.

Sinds kort bied ik zelfs onlinepaardencoaching aan nu we even niet in live contact met elkaar kunnen zijn. Kom jij het ook ervaren?

Bezoek hiervoor mij website

Sessie boeken met Saskia?

Bel 06-52680103 of vul onderstaand formulier in

Privécoaching

aanmeldformulier